|
Sons of Hodir
| |
Lysora | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 1:19 PM | Üzenet # 1 |
 Ezredes
Csoport: Administrators
Üzenetek: 150
Állapot: Offline
| The Sons of Hodir Hodir fiai The Storm Peaks, Dun Niffelem nevű helyének harcos óriásai. ( , ) Reputáció: Questek: Mielőtt bármit elkezdenél: NE VEDD FEL A fORGING AN ALLIANCE NEVŰ KÜLDIT, AMÍG EL NEM ÉRSZ HOZZÁ EBBEN A SOROZATBAN!!! Az 1. Sorozat indítója Gretchen Fizzlespark K3-ban, Storm Peaksben. 1. They Took Our Men! (mielőtt az elején amatőr módra befürdik az ember... nem, nem a barlangban vannak, fent a kék-csajos faluban, kiütsz a csajokból kulcsokat és kinyitogatod a ketreceket) 2. Leave No Goblin Behind 3. The Crone's Bargain 4. Mildred the Cruel 5. Discipline 6. Examples to be Made 7. A Certain Prisoner 8. A Change of Scenery 9. Is That Your Goblin? 10. The Hyldsmeet 11. Taking on All Challengers 12. You'll Need a Bear 13. Going Bearback (na ez kicsit problémás, a Niffelem Giant, ugyebár elit, így jobb ha viszel magaddal társakat leütni, és a farkasok sem voltak egyszerűek) 14. Cold Hearted (ha ez nem zavaros, akkor semmi se, a sárkányokat Nexusnál keresd az első szinten (Freed Proto-Drake asszema nevük), és a prisonerek sem azok amik, Brunnhildarban a Challengereket kell csapkodni helyettük) 15. Deemed Worthy 16. Making a Harness A 2. Sorozat: Astrid Bjornrittar adja az első küldit Brunnhildar Village-ben. 1. The Last of Her Kind (megint rögtön a kezdő küldi bugos kicsit, csapd le a macit a barlangban és már kész is vagy) (Sámánnal mikor voltam, ez nem működött.. szívás) 2. The Warm-Up (na ez is csatlakozott az elsőhöz, csapd le(Kirgaraak), nem árt, ha nem egyedül vagy, és készülj fel, a respawnja 25 perc, vigyél könyvet magaddal, vagy állj le sakkozni más játékosokkal cool ) (ez jó) 3. Into the Pit (miért lenne ez egyértelmű... itt a másikfajta macit csapkodd, mint amit a quest kér.. de legalább egymás mellett vannak...) 4. Prepare for Glory 5. Lok'lira's Parting Gift 6. The Drakkensryd (nah ez sem egyenes, természetesen nem működik ez se jól; szerencsére trükközni lehet, griffel behúzod a mobot, fent gyorsan leszállsz és legyőzöd.. mindezt jópárszor. Leeséssel vigyázz, útközben elszavalhatod a Tiszát is, olyan messze a talaj) 7. Sibling Rivalry (csak azért irom, mert már volt aki nem tudta mit kell csinálni: csak kattingass amíg szövegel, és máris kész) 8. Mending Fences ( nah ez izgi: szép kis elitgyilkolászás, szigorúan haverokkal) A 3. Sorozat indítója: Slag Covered Metal (a mending fencesben leölt óriások dobják) 1. The Refiner's Fire 2. A Spark of Hope A 4. Sorozatot (végre) Thorim indítja, most értünk el ahhoz, hogy felvehessük tőle a Forging an alliance-ot. 1. Forging an Alliance (egy kis trükk: Njormeld ad küldiket, amíg azokat nem csinálod meg, nem engedi a Forging an Alliance-ot leadni) 2. A New Beginning 3. Veranus 4. Territorial Trespass 5. Krolmir, Hammer of Storms 6. The Terrace of the Makers Innen puskázva: http://www.wowhead.com/faction=1119
Az ördög nem alszik... legalábbis nem akárkivel.
|
|
| |
Lysora | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 1:21 PM | Üzenet # 2 |
 Ezredes
| Nah, én körülbelül a Territorial Tresspassig csináltam meg a sorozatot, plusz az éppen működő Daily-ket, ezzel meglett a honored reputációm. Aztán sajnos, tauri átka, egy küldi sem működött. Azóta szerencsére megcsinálták, igaz a dailyk meg elromlottak Ekkor lép életbe a B lehetőség, mégpedig a repu-itemek. Ezek: - Relic of Ulduar , amit majd minden mob dob Storm Peaksben, és ahogy beteszitek oda a lábatokat, érdemes farmolgatni. 10 dbért jár alapból 250 repu. Természetesen a humánoknak több . Matekozol kicsit, és amikor már tudsz beszélni a Quartermasterrel [66.2,61.4] Dun Niffelemben, leadsz annyit, amennyit nem szégyellsz kifarmolni. - Everfrost Chip, ezt tudtommal egy helyen lehet csak megtalálni, Dun Niffelem közelében, ahol a Niffelem Frost Giantek is voltak, a lejtőn. Minél hamarabb érdemes odaállni mellé és nagy türelemmel szedegetni. Körülbelül 5 perc a respawnja a kis ködarabszerű vminek a földön. 3 dolgot dob, egy questet adó itemet Everfrost Chip, amit darabonként szépen ki kell hajigálni a tatyóból, majd újra felbenni, és kidobni és felvenni, mit ne mondjak, UNALMAS, de nagyon eredményes. Ugyanis ez a kis vacak, dob egy másik ugyanerre a névre hallgató dolgot, amiből jóóóóóó sokat szedj össze. Darabja 350 repu, egyesével leadható és reveredtől exaltedig kb. 60 db kell belőle. Még egy jó tanács, ha nekiállsz szedegetni, a 3. dolgot is érdemes gyűjteni, mert az a kis szemét ami esik, jó pár aranyat hoz a konyhára. Remember Everfrost! az ismétlődő küldi neve, és Calder-nél lehet leadni, Jokkum-tól jobbra, és kicsit lent. REVEREDTŐL EXÁIG 60 DB KELL, HONOREDTŐL REVEREDIG 35 DB, EZ NEM HUMÁNRA VONATKOZÓ ADAT. TEHÁT KB 100 DARABBAL KIJÖSSZ A KÜLDISOROZAT VÉGÉTŐL EGÉSZEN EXALTEDIG.
|
|
| |
Lysora | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 1:23 PM | Üzenet # 3 |
 Ezredes
| Sons of Hodir - Daily questek - Blowing Hodir's Horn Elméletileg a Dun Niffelemben levő kürt adná, én még nem láttam működni wacko - Feeding Arngrim Ez működött, mikor repuzgattam... Arngrim the Insatiable adja, és kukacokat kell "megdobálni". Elméletileg revered reputól csinálhatod, de én úgy emlékszem hamarabb is működött taurin. - Hot and Cold Ezt úgy emlékszem csak egyszer tudtam megcsinálni, nem tudom működik-e most. A tavon levő kék elementálokból kell kiütni 5 Essence of Ice-t és használni a kis tüskeszerű valamiken Fjorn Űllőjénél, a tótól keletre... Repuszintet egyelőre nem tudok mondani. - Polishing the Helm Ez mindig működött, míg repuztam Hodirhoz. A közeli barlangban kell 5 olajos trutyit leölni és kiszedni belőlük a Viscious Oil nevű cuccot. Azért jó megjegyezni, hogy ha nem jó szinten vagy repuban, esélyes, hogy az olajokhoz közelebb érve eltűnnek, messzebb mész, vissza láthatóak... Forging an alliance esélyes lehet a gond okozójaként, de nem tudok biztosat. - Spy Hunter Ezt úgy emlékszem nem tudtam csinálni. Amíg nagyon gyér a repu hodirhoz látni a mobokat, de nem adja a küldit, utána meg mire adná, nem látni a mobokat... Asszem ez volt a probléma. Ha valakinek van frissebb infója, vevő vagyok rá. - Thrusting Hodir's Spear A Wild Wyrm-et kell leölni. Elit és naaaagyon lassan ressel. Hát hajrá... wacko Körülbelül ennyi... ha odaérek warrimmal, hogy megint bele kell ezekbe kezdenem és újat tapasztalok, frissítem a dolgokat. Addig is tőletek várok új infokat. Használjátok egészséggel, repura fel!
|
|
| |
Killer | Dátum: Hétfő, 2011-02-07, 1:06 PM | Üzenet # 4 |
 Közlegény
Csoport: Users
Üzenetek: 8
| Sajnos a Krolmir, Hammer of Storms küldi nem működik jelenleg. Ezért ezzel nem lehet tovább haladni. Maradnak a napik és a gyűjtögetés. Már ami megy belőle. A napikból csak a dragon ölés és a tülkölés megy. A többi sajnos másik dimenzióban leledzik, pedig már Revered vagyok. A frost chipek is bugosak még. Sok választás nem marad.
Az üzenetet módosította: Killer - Hétfő, 2011-02-07, 1:35 PM |
|
| |
Lysora | Dátum: Hétfő, 2011-02-07, 9:36 PM | Üzenet # 5 |
 Ezredes
| RElic of Ulduar stabil.. jól lehet farmolni.. ha az ember napi 30 percet rááldoz, gyorsan megvan...
|
|
| |
Bias | Dátum: Csütörtök, 2011-03-03, 12:40 PM | Üzenet # 6 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| Az előbb közölt leírás az a hagyományos viszont én tudok egy fél óra alatt teljesíthető quest sorozatot amivel reverdben találod a repud és kb további 30000 reput kell megcsinálnod exaltedig. Szóval az említett módszer következik: Az egész 48,72 koordinátánál kezdődik, a hegy melletti házban kell felvenni a questet amiben szerepel a "kind" szó. A darkness es küldit ne vedd fel. A küldi arról szól, hogy egy macit kell megölni egy barlangban amit a térkép jelöl. Ha leadtad folytasd a láncot bedob egy questet az a következő. (Megj.:ugyanaz a quest adó a "darkness" es küldit ne vedd fel!) Ennél a küldinél egy elitet kell verni nem messze. A kövi questnél macikat kell ölni megint nem messze ilyen aréna szerűségben. Megint leadod és felveszed, ez a küldi csak annyi hogy le kell adni. Amit ott kapsz azt is csak le kell adni az npc nél. Amit aztán a 3. npc nél kapsz az arról szól hogy fel kell repülni az adott hegy tetejére és ott mobokat kell ölni. Legegyszerűbb ha átrepülsz rajta leszállsz a tetején és ott ölöd meg. Utána thorim vagy hodir meséjét kell hallgatni. Itt ne vedd fel semmi esetre azt a questet amiben benne van az a szó hogy "alliance". A kövi küldiben eliteket kell gyakni. Ha fjornir nincs a helyén akkor kb fél órát kell várnod rá annyi a respawnja. A másik 5 elit dob egy quest itemet. Azt a questet is csináldd meg amit ad és ha ezeket megcsináltad kb kész is vagy. Nem árt kikapcsolni a repu ablakban a frakcióhoz csatlakozóan az "at war" gombot. Nem árt előtte felfedezni hogy van the sons of hodir frakcio. Csak találkozni kell egy ebbe a frakcioba tartozó mobbal. Sajnálom hogy nem kerestem ki pontosan a questek nevét, de szerintem ez is elég mankót ad. Exalted eléréseig lehet napi questeket csinálni és "relic of ulduart" leadni amit 10 sével bírsz leadni és 325 reput jelent. Relic of ulduar moboktól esik egész storm speaks területén. Én prot warival kb 150-200 db szedtem össze egy óra alatt. Sok sikert!
|
|
| |
Edermester | Dátum: Csütörtök, 2011-03-03, 3:01 PM | Üzenet # 7 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Nos, nagyon szépen össze lettek szedve a küldik. Viszont kicsit pontosítanék. Amit leírt Lysora részekre bontva, nem szükséges minden küldit elvégezni. Az első sorozatot csak akkor kell ha main kariddal csinálod, vagy szeretnél minden küldit megcsinálni. Sajnos a sorozat 14. küldetése bugos volt akkoriban mikor én csináltam, később javították, most páran mondták megint nem megy. Igazándiból azért fontos ez, mert a hodiros résznél ha felveszed alliance küldetést is, megváltozik a táj bizonyos mobok npc elvesznek mások lesznek helyette. Valamint plusz napiküldiket kapunk. Tehát maga ha csak repuzni akarsz, a második résztől a harmadikig tart, kb 10 küldetés, és frendly 6k körül lehet vele lenni. A 2. Sorozat: Astrid Bjornrittar adja az első küldit Brunnhildar Village-ben. 1. The Last of Her Kind (megint rögtön a kezdő küldi bugos kicsit, csapd le a macit a barlangban és már kész is vagy) (Sámánnal mikor voltam, ez nem működött.. szívás) 2. The Warm-Up (na ez is csatlakozott az elsőhöz, csapd le(Kirgaraak), nem árt, ha nem egyedül vagy, és készülj fel, a respawnja 25 perc, vigyél könyvet magaddal, vagy állj le sakkozni más játékosokkal cool ) (ez jó) 3. Into the Pit (miért lenne ez egyértelmű... itt a másikfajta macit csapkodd, mint amit a quest kér.. de legalább egymás mellett vannak...) 4. Prepare for Glory 5. Lok'lira's Parting Gift 6. The Drakkensryd (nah ez sem egyenes, természetesen nem működik ez se jól; szerencsére trükközni lehet, griffel behúzod a mobot, fent gyorsan leszállsz és legyőzöd.. mindezt jópárszor. Leeséssel vigyázz, útközben elszavalhatod a Tiszát is, olyan messze a talaj) 7. Sibling Rivalry (csak azért irom, mert már volt aki nem tudta mit kell csinálni: csak kattingass amíg szövegel, és máris kész) 8. Mending Fences ( nah ez izgi: szép kis elitgyilkolászás, szigorúan haverokkal) A 3. Sorozat indítója: Slag Covered Metal (a mending fencesben leölt óriások dobják) 1. The Refiner's Fire 2. A Spark of Hope na kimásoltam a hozzászólásodból:) Páran itt vesztek el, a többit igazándiből nem kell megcsinálni csak ezeket! Bias amit te írtál ezekre a küldetésekre vonatkoznak. Többit csak akkor csináljátok ha kell a lorenamester.. Jelenleg a fent említett napiküldik, valamint még egy küldi van csak sajnos pontosan nem tudom a nevét, ami nem megy ezen a területen, az összes többi elvégezhető. Egy pár tanács, ha az alliance küldisorozatot is felvesszük ha jól emlékszem ez a küldi "Feeding Arngrim Ez működött, mikor repuzgattam... Arngrim the Insatiable adja, és kukacokat kell "megdobálni". Elméletileg revered reputól csinálhatod, de én úgy emlékszem hamarabb is működött taurin." Ez a küldi nem lesz elérhető. Ez már csak azért is fontos főleg a jc-seknek, mert ha jól tudom ennek a küldinek az elvégzése után egy dragon eye-t is kivehetünk. A relic of ulduar azóta kicsit lett emelve 10 db ha jól tudom 325 reput ad. a Jégcsapok tényleg annyit.. egy nap alatt megvan. Fontos! Jelenleg nagyon sok repus hely bugos, amikről tudok zagramars, outlanden a két ellenséges frakció válótküldije, solozar basin a váltóküldi, és ezzel együtt a repus, napikdüliket sem lehet felvenni, akinek már régről meg lettek ezek a küldik, azok tudják csinálni most is, akik még nem foglakoztak vele azok hiába frendly-n állnak nem kapják. A hodiros repuval is most ez a helyzet, a napiküldit, a kígyódobálós valamiért, valami bug miatt az újak nem tudják felvenni, hiba okát nem tudom, emeltek-e volna reveredig rajta hogy ezeket fel lehessen venni, vagy valami más nem tudni... De ezekkel számoljunk, és várjunk türelmesen míg javul.
|
|
| |
Sybylla | Dátum: Péntek, 2011-03-04, 1:29 AM | Üzenet # 8 |
Őrnagy
Üzenetek: 82
| Sajna a Cold Hearted jelenleg nem mukodik... Sarkanyra fel lehet ulni, ami azonnal a foldre "teleportal", mi meg esunk lefele. Szerencsere a sarkany "elkap" es nem sebzodunk. Ezutan kb. 10 secig lehet a sarkannyal repulni, utana az adott magassagon beragad es mintha csak futnank a foldon. Dombra felfele koveti a talajt, lefele nem, megtartja a magassagot. Az egyetlen skilljet amivel a csajokat kellene szabaditani, lehet hasznalni, de az esetek 99,99%-aban nem csinal semmit. Ertem ugy, hogy ha makod van kiszabaditja a csajt, de utana semmi... Parszor probalkoztam, hogy 20 percenkent korberepultem es az osszes csajt megprobaltam kiszabaditani. Eredmeny: saccper 2 ora alatt 0 kiszabaditott csaj. Ami erdekes, hogy a mar kiszabaditott csajok megmaradnak a foldon ha leszallsz a sarkanyrol. Probaltam azt is, hogy kiszabaditok egy csajt, leszallok a sarkanyrol, ujra ulok es megprobalok ujat, majd az alol is kiszallok es elismetlem harmadszor is. Az elso szabaditas utan megfeneklett, mert tobb csaj nem tudtam kiszabaditani akarhanyszor csereltem sarkanyt akarmelyikre. Ennelfogva eselytelen a hodir repum. Mivel a 2.sorozat 8. es 3.sorozat 2. kuldijet meg kell csinalni hogy a repud hatedrol neutralra valtson. Ezeket meg csak az 1.sorozat befejezesevel ered el. (legalabbis nekem nem adja oket, pedig ugyanazon accon mar 4 karival min. reveredre huztam hodirt)
"Tanking is Strategy, Healing is Art, DPS is Science!" "It's a good day to die!"
|
|
| |
Lysora | Dátum: Vasárnap, 2011-05-15, 9:16 PM | Üzenet # 9 |
 Ezredes
| Hurráááá! Csinálom a sorozatot: a Warm Up-nál tartok, és eddig tök jól működött, nem úgy ahogy eddig: bugosan, hanem majdnem úgy ahogy kellene! Lekopogtam :oP Csináljátok a küldisorozatot!
|
|
| |
Sybylla | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 1:06 PM | Üzenet # 10 |
Őrnagy
| APDET: Mult szombaton a 2.1 + 2.2 + 2.6 kivetelevel minden tokeletesen mukodott a 4.5-ig (azt mar nem probaltam). A "nemjol" mukodoek is megcsinalhatoak, ugyanugy ahogy kezdetektol. A 2.1-ben tovabbra is megolni kell a macit megmentes helyett (bar azt nemtom hogy kellene). A 2.2-ben tovabbra sem lehet felulni a medvere amit a kapott cuccbol ideznel (bar en mar idezni sem tudtam), igy onerobol kell megolni a mobot. A 2.6-ban tovabbra is az odarepulsz, beaggrozod, visszarepulsz peremre es onnan megolod taktikat kell hasznalni.
"Tanking is Strategy, Healing is Art, DPS is Science!" "It's a good day to die!"
|
|
| |
Bruenok | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 7:58 AM | Üzenet # 11 |
 Közlegény
Üzenetek: 16
| Kis érdekesség.
Tegnap elértem 2. sorozat uccsó küldijéhez az eliteshez. Itt Predatori jött volna segíteni csak a téridőkoniniumnak köszönhetően más térbem, és időben voltunk. Pontosabban Mikor a hodiros területre értem a karim átalakult egy nagydarab monstrummá, és ebben a pillanatban a két karakter eltünt egymás szeme elől. Hupsz volt nincs Predatori. Ezaz átalakulós buff az elöző küldikből maradhatot rajtam, ami reloggal sem esett le.
Kiváncsi leszek vajon ma milyen lesz, ha visszamegyek.
Más is járt már így? Szerencsére az eliteket sikerült leszolóznom, így mehettem a többi küldetésre.
Az üzenetet módosította: Bruenok - Péntek, 2011-07-08, 8:00 AM |
|
| |
Sybylla | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 9:46 PM | Üzenet # 12 |
Őrnagy
| Ez mindig igy volt es igy is marad... Leven hogy Blizzen is "phase" valtassal oldottak meg a dolgot. Van vagy 3-4-5 alternativ vilag ott es aszerint hogy melyik kuldik vannak felveve/megcsinalva, valtozik a terulet mikor odamesz. Ennek fuggvenyeben el/feltunhetnek karakterek. Ez ervenyes a Brunhildar villagetol egeszen a vilag "vegeig" keletre.
|
|
| |
Bruenok | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 3:19 PM | Üzenet # 13 |
 Közlegény
| Hogy lehet az hogy Revered vagyok Hodirral, egy alkalolmmal beszélni is tudtam az ottani NPC-kel. Most meg ugyan még mindig revered vagyok, a napi küldiket le tom adni /a kürtöst, meg a wyld wyrmest/, de egyébbként hatednek látszik a hodir felírat, és az NPC-ket is max meg tudom támadni.
Találkozott már vki ilyennel? Ha igen mi a megoldás erre?
válaszokat előre is köszönöm!
Bru
|
|
| |
Sybylla | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 10:38 AM | Üzenet # 14 |
Őrnagy
| Probald meg a Reputations ablakodban ballal a Hodirra kattolva elohozni a kis ablakocskat melle. Ott lehet be van kapcsolva az "At War" gomb... Neha bugol es vissza bekapcsolja magatol.
|
|
| |
Bruenok | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 7:55 AM | Üzenet # 15 |
 Közlegény
| Rendben! Meg fogom nézni! Remélem csak ennyi az eész  Hozzáadva (2011-07-14, 7:52 Am) --------------------------------------------- Thx a helpet! Ennyi volt a gond csak!
1 küldire vagyok a 100 megoldottól. Hodírnál rengeteg a megoldhatalan küldi. Így lehet nem lesz meg az öcsi.  Hozzáadva (2011-07-14, 7:55 Am) ---------------------------------------------
Quote (Lysora) Everfrost Chip, ezt tudtommal egy helyen lehet csak megtalálni, Dun Niffelem közelében, ahol a Niffelem Frost Giantek is voltak, a lejtőn. Minél hamarabb érdemes odaállni mellé és nagy türelemmel szedegetni. Körülbelül 5 perc a respawnja a kis ködarabszerű vminek a földön. 3 dolgot dob, egy questet adó itemet Everfrost Chip, amit darabonként szépen ki kell hajigálni a tatyóból, majd újra felbenni, és kidobni és felvenni, mit ne mondjak, UNALMAS, de nagyon eredményes. Ugyanis ez a kis vacak, dob egy másik ugyanerre a névre hallgató dolgot, amiből jóóóóóó sokat szedj össze. Darabja 350 repu, egyesével leadható és reveredtől exaltedig kb. 60 db kell belőle. Még egy jó tanács, ha nekiállsz szedegetni, a 3. dolgot is érdemes gyűjteni, mert az a kis szemét ami esik, jó pár aranyat hoz a konyhára. Remember Everfrost! az ismétlődő küldi neve, és Calder-nél lehet leadni, Jokkum-tól jobbra, és kicsit lent.
Ezt a küldit meg lehet még oldani? Én nem találtam egy ilyen itemet sem eddig.
|
|
| |
| |