Kirin Tor
|
|
Bruenok | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 8:06 AM | Üzenet # 1 |
 Közlegény
Csoport: Users
Üzenetek: 16
Állapot: Offline
| Nagyon szép, és Taurinál hasznos leírások készült el sok frakcióhoz. Ha vki tudna egy rövid, velős, de nagyon hasznos leírást adni Kirin Torhoz azt megköszönném. Meg szerintem többen is Lájkolnánk!
MInden infót előre is köszönök!
ui.: egyelőre meg vok lőve ezzel a frakcióval, Dragonblightot láttam wowheaden, mint hely ahol sok küldi van! Na egyet se találtam meg belőle. A wyrmest akkord reput csinálom fejes encsa miatt, ez is jó vmire, ha nem is annyira, mint a Kirin Toros (holy pala szempontból).
|
|
| |
Sybylla | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 3:29 PM | Üzenet # 2 |
Őrnagy
Üzenetek: 82
| Daily Cooking, Fishing kuldik. Azonkivul csinald a VH bejaratanal levo 2 instas dailyket. RHC-val kicsi az esely hogy pont oda dob be, ugyhogy kell a celiranyos jelentkezes is. Azonkivul Borean Tundran vannak Kirin Toros kuldik. Coldarra teruleten, meg attol keletre a dombteton a toronynal. Ezekkel siman osszejon a friendly, onnantol meg tabart tabard tabard. :-)
"Tanking is Strategy, Healing is Art, DPS is Science!" "It's a good day to die!"
|
|
| |
Bruenok | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 7:44 AM | Üzenet # 3 |
 Közlegény
Üzenetek: 16
| Köszönöm! Leírásodnak megfelelően fogok tenni! Wyrmest accord enmsokára kész. Míg nem lesz meg ez exa addig ha ló nincs jó a szamár is elv működik. <-- ez mióta kacsintás jel
Az üzenetet módosította: Bruenok - Péntek, 2011-08-05, 7:44 AM |
|
| |